25. března 2012

Sraz "únoráčků"

"Únoráčci 2008"

To byly časy... Někdo byl těhotný poprvé, někdo čekal již druhé (či třetí) dítko... Scházely jsme se na diskusi a řešily ty své "problémy". Kdo kolik přibral, kdo zvrací, kdo čeká holku nebo kluka... Jak se bude jmenovat a hlavně nás zajímalo, kdy bude kdo nakonec rodit :-).

Dokonce jsem zjistila, že mám jednu "únoračku" rovnou u nás na sídlišti a trávily jsme spolu čas na dětském hřišti a porovnávaly velikosti pupků "naživo" :-). Jedna rodila dřív, druhá si dala načas a nakonec jsme měly holky skoro měsíc od sebe :-).

Nedávno holky opět zorganizovaly sraz v MUMu. Původně plánovanou sobotu jsem jim bohužel slíbit nemohla, bylo obsazeno, ale neděli jsem zarezervovala... Naštěstí se Léňa na začátku týdne ozvala, jak už se těší na SOBOTU! Komunikační kanály malinko zahaprovaly a holky na diskusy se chytly soboty... Ufff, ještě že byl čas to vše zachránit a všechny upozornit, že NEDĚLE bude lepší :-). Neumím si představit, co bych dělala, kdyby mi v sobotu volaly, kde jsem, že jsou před MUMem :-D.

A tak zase za rok ahoj!

Foto Aghi

A jinak byly holky dnes s tatínkem v cirkuse, na kolech a dnešní sluníčkovou neděli jsme zakončili prvním grilováním...

4 komentáře:

  1. Je mi ctí mít svou fotku na Tvém blogu :-) A jen taková technická.... příště v bílém Gábi ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to moc fajn setkání!!! Díky, díky, díky!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. I u nás se grilovalo a popíjelo pivo. :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí, jak máte vymalováno.

    OdpovědětVymazat