12. října 2011

Tak jsme doma...

Už večer se mi zdála Kája divná. Byla hrozně ukňouraná (víc než normálně), říkala, jaká jí je zima, ale nehodlala se přikrejt. To ona takové stavy má, že nesnese peřinu... No a v noci už topila (38,2), nicméně jí klesla horečka do rána sama a teď na mě zkouší, že jí nic není.

Já to dnešní "nic nedělání" (chápejte, jsem doma, takže tu na mě čeká praní, žehlení, vaření, utírání prachu, mytí koupelny) uvítala, neboť jsem ráno nemohla ani mluvit. Vydávala jsem takové skřehotavé zvuky. Holky mají štěstí, nemůžu křičet :-).

Náš taťka má dnes důležité jednání v práci. Jsem nervózní, s čím přijde domů.

Já, co se práce týče, se vyklidnuji. Konečně mi dochází, že focení je ta správná cesta. A jsem ráda, že se to dá skloubit s MUMem a s dětma. Od listopadu už to bude veřejná nabídka od MUMu - Focení pro rodinu. Říjen jsem nevyhlašovala z důvodu zájmu mých kamarádů... Tak nějak se všichni hlásí sami a já mám radost z jejich reakcí. Na fotkách se líbí sami sobě, focení si užívají a já pak také. A když mi pak někdo napíše, že byl dojatý až k slzám, tak to je teprve to, co mě zahřeje u srdíčka a žene mě to dál a dál...

A tak vlastně děkuji všem, kdo mě postrčili dál...


PS: Rozhodně nechci být továrna na fotky. Chci mít ke každému osobní přístup a dělat to s láskou :-). Ono je to pak vážně na těch fotkách znát.

5 komentářů:

  1. Tak v tom s tebou souhlasím, co se dělá s láskou, na tom je to znát. Proto i polívka z pytlíku chutná u nás tak výborně :)). Tvoje fotky jsou prostě skvělé, co si budem namlouvat. Tak foť a nevymejšlej jiný hlouposti. Hezký zbytek dne ...

    OdpovědětVymazat
  2. Gabrousku, to je super! Mam radost z tveho rozhodnuti a z toho, ze budes delat neco, co te bavi a zaroven muzes zustat v Mumu a mit vse nablizku a cas na holky. Proste ideal! Posilam velkou pusu!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám radost...tvé focení je super!

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že nebydlím blíž, hned bych se u tebe ráda vyfotila i s dítkem. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jdu do toho, díky, že mě počítáš za Kamarády:-)

    OdpovědětVymazat