16. října 2011

Dobíjím baterky...

To dnešní focení mě tak krásně nabilo energií. S holkama byla hrozná sranda a moc si to užívaly. A já samozřejmě taky :-).

Nikdy nevím, kdo přijde. Dnes přišla Anička a přivedla své dvě kamarádky. Každá jiná, vzájemně se doplňovaly... Líbí se mi, jak je každý svůj, co mohu použít u jednoho, nevzala bych na druhého. Nebo se mi líbí ty proměny! Přijde taková nevýrazná osůbka, nalíčí se, obleče se, zamířím na ní foťák a rázem je z ní někdo jiný :-). A to se mi líbí! Hlavně se toho nebát!

Na chvíli si k nám přiskočila i rodinka K. s vlastním nápadem na těhu fotečku. Jsem zvědavá, kdy to sluníčko schované v pupíku vykoukne. Už může, už má nafoceno... :-D

A tady jen malá ukázka dnešních holek (většina fotek jsou jako dárky, tak nemůžu zveřejňovat více).



PS: Kikina mi poslední dobou dává zabrat. Je jak z divokých vajec. Takové klidné a hodné dítě to bylo... Dnes v Penny mi až vyrazila dech tím, co pronesla. Šourala se okolo nás taková stará zamračená paní a náš "milý blonďatý andílek" pronesl na celý krám: "Hele, stará babka!" No, reakce moje byla krapet opožděná, protože jsem se vážně ani nadechnout nemohla. Měla vlastně pravdu, ale mohla si to myslet pro sebe, že?!!!

2 komentáře:

  1. Jojo, děti jsou často upřímné a bezprostřední.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo...byla to babka..naše ŚÁRAK AZSE TLOUKLA MÉHO ČERNOUŠKA VE ŠKOLCE, TEDY ON SE NEDAL..AKDYŽ SE PTÁM PROČ? PRÝ JE ČERNEJ...taky nevím, kdre to vzala.

    OdpovědětVymazat