4. srpna 2011

Nečas...

Byl ten pravý čas, vyrazit s dětmi na chaloupku k Lucce. Vítal nás Nečas tak, jak jsme si ho pamatovaly z loňska. Pravda, změn pár bylo. Stavební úpravy v chaloupce a náš nový psí doprovod. Tentokrát tam měl Hurvínek místo Meganky Mininku...

Letí to, už to bude rok... Meganka zažila v Nečasu posledních pár krásných dní, než nám odešla. Vzpomínala jsem tam na ni. O to víc, když jsem viděla, jak stárne Hurvínek a začíná mít podobné stařecké problémy, jaké měla Megča.

Minie, ta byla opět nadmíru spokojená. Ani jsem o ní nevěděla. Děti tam měly parťáky a já Lucku. Nikomu nic nechybělo :-).

Společně se pekl koláč, šlo se na houby a v noci jsme dětem udělaly "bojovku". Skřítci jim v lese schovali poklad, za kterým musely dojít po svíčkách... Kája se mě držela jako klíště, nechtěla se pustit :-).

Druhý den toužily děti po dalším nočním dobrodružství. Tentokrát se šlo kolem chalupy... Emma s Viktorem neohroženě vyrazili s baterkou sami. Kája odmítla. Dala si až druhé kolo :-). Kiki spokojeně spala v postýlce. Nevydržela čekání na tmu.

Třetí den ráno nebyla Kája ve své kůži. Místo snídaně znovu usnula, a když se probudila, poblinkala se. Pak se to opakovalo ještě jednou, než se jí vrátila barva... Večer jsme se tedy raději zabalily a jely směr Praha.

Děkujeme Lucce, že jsme mohly zase strávit krásné chvíle u nich na chaloupce a budeme se těšit třeba zase příští rok...

4 komentáře:

  1. Gábi, z fotek jsem unešená!
    Moc se mi líbí, jak si s holkama užíváš...a ta bojovka...někdy bych si přála být zase o dvacet pětadvacet let mladší....

    OdpovědětVymazat
  2. ty fotky, líbí se mi děti ve stodole..a vůbec všechno..

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky nemůžu chválit jednotlivě, protože jsou úžasné naprosto všechny!! Holka, ty máš ale oči ;-) Ty snad všechno umíš vidět hezčí, než to ve skutečnosti je! :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Gabro, moc se mi líbí fotky dětí ze stodoly.

    OdpovědětVymazat