6. srpna 2011

Bez dětí...

Ano, vypadá to, že to opravdu klaplo. Že babička s dětma na dovolenou opravdu odjede. Benjie předán k nám na hlídání, děti zabalené a čekající s tatínkem v autě... Ještě nabrat babičku, která má 1,5 hodiny zpoždění a můžou vyrazit směr jižní Čechy!

Rozhodla jsem se zůstat doma. Hlídat psy a dohnat resty, které se mi tu nahromadily za ty týdny mimo domov :-).

Možná by to chtělo hodit nohy na stůl a nic nedělat, ale chci využít toho, že mi tu nebude nikdo překážet a dělat bordel... Proberu pokojíček, vytřídím hračky...

Včera jsem dokonce koupila obraz! Náš první obraz po 3 letech od rekonstrukce. Roky letí a plno věcí tady zůstává nedodělaných. Byl to první krok k tomu, abychom tu začali konečně dodělávat resty. A světe div se!!! Aleš přišel z práce s vrtačkou a přidělal přechodové lišty v pokojíčku a v ložnici. Smál se, že byly krapet zaprášené :-D.

Ještě jsem si pohrávala s myšlenkou vymalovat... No, taťka se netvářil, tak to asi odložíme. Každopádně debordelizace pokojíčku je nutná!!!

Tak jdu na to, dokud mám do toho ještě chuť :-D.

3 komentáře:

  1. gratuluju k chuti, nedodělávk všude a chuť nikde...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem se byla podívat v pokojíku, když moje dítě (18) odjelo. Tak třeba už pak bude moct něco najít :). A relax je taky důležitý.

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji dobré chuti nadále. :-) Já to znám, žádný relax, když je dítě (u nás teda tak maximálně 1h) pryč, ale něco dělat. :-)

    OdpovědětVymazat