6. listopadu 2011

Nedělní odpoledne v Ikea...

... to bylo maso :-). Takových lidí. Dali jsme kuličky, koupili regál, babička si vybrala pro sebe dva a jelo se domů...

Já opět fotila, mazala, upravovala... Občas mám pocit, že mi ty fotky lezou i ušima :-D.

O to víc jsem si užívala chvilky, kdy jsem venčila Minie... Sama. To ticho... Ta čistá hlava.

A Aleš smontoval večer ten regál. Je to silák, tak do toho bouchnul (chápejte, aby si to sedlo), až tam prorazil pěstí díru :-D. No, čekala jsem co bude. Slyšela jsem něco o tom, že to mám vzít a vyhodit... Raději jsem to otočila vzhůru nohama. Naštěstí to je čtverec a je úplně jendo, co bude dole a co nahoře :-D.

Prý si to klidně můžu napsat, ať všichni vidí, jakého mám doma siláka a dají si pozor :-D. Miluju ten jeho humor...

13/365 Co mě dnes potěšilo:
- jak hladce a příjemně šlo dnešní focení...
- masové kuličky v Ikea
- večerní procházka s Minie...

3 komentáře:

  1. Gabro, manželovi se stalo něco podobného, zavolal na ikea linku, přivezli nám domů nový kus, vadnou stranu jsme vyměnili, borci to zase odvezli a bylo ;) Manžel to prorazil gumovou palicí přes polystyren :D

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsem v neděli v Hočopočo. Napadla mne spousta možností, jak to využít. Jedna z nich zněla Ikea, druhá volej Gábi. Nakonec jsem jela domů pouštět draka. A asi jsem udělala dobře.( Teda jako aby to nevyznělo blbě, ráda bych tě viděla, ale ne v narvané Ikee).

    OdpovědětVymazat
  3. Je to paradox, ale víc času mám teď v týdnu... Víkendy teď nějak nestíhám :-(. Takže až zase bude cesta do HP v týdnu, žhav drát! :-))) G.

    OdpovědětVymazat