1. listopadu 2011

Focení...

A ono se to tak hezky plní... To focení myslím. Jsem ráda. Přijde mi paradox, že jsem se tak upínala na to, najít si práci. Tlačila, jak se říká, na pilu. Až když jsem to vzdala a uvědomila si, co chci, začlo to fungovat samo :-).

Nejvíc mě na tom celém těší, že přináším radost... Že zvedám sebevědomí. Že slyším z úst žen: "Já se líbím sama sobě!" A vím, že tohle je důležité. Já se totiž také ráda líbím...

Pak mě na tom také baví, najít si ke každému cestičku... V tomhle jsou nejlepší děti :-). Na každé platí něco jiného. Ještě že mám ty roky praxe :-D.

No a pak ti chlapi! Varují dopředu ženy, ať si nemyslí, že budou nějak "šaškovat"... A co myslíte? Nejvíc si to užívají právě oni :-))).

Mám to ráda!

A protože pro samé focení zapomínám zachytávat náš každodenní život, tak zde foto holek, jak malovaly a naše Minie, které je už 7,5 měsíce a váží 1950g.


1 komentář:

  1. Ja si myslim, ze kdyz mas takovy talent, bylo by strasna skoda ho nevyuzit a nerozvijet dal. Co by za to jini dali. Fotky jsou moc hezke a kazdy si preje mit tak krasnou vzpominku.
    Marika

    OdpovědětVymazat