10. listopadu 2011

Cirkus...

Kája si už na začátku týdně všimla poutačů, které zvou do cirkusu Bernes. Mluvila o něm každý den. Dnes dokonce dostali ve školce volný lístek pro dítě s platícím doprovodem, a tak jsme vyrazili. Přidala se i Ráďa s Eliškou a Míšou...

Holky byly sladké, jak seděly v řadě a tleskaly... Kája se nechávala strhnout a bavila se. Prťavky to přestalo brzy bavit a bylo to pro ně dlouhé. Kiki měla občas strach (klauni na ni byli hluční a u artistů se bála, že spadnou). Stále ubezpečovala Elišku, že se nemusí bát :-).

Kiki byla po tom všem tak unavená, že se to neobešlo bez řevu.






Balím jim věci a zítra pojedou s babičkou a dědou k tetě na hory. Už se těším! Sice budu mít zase pracovní víkend, ale bez holek to bude snažší.

S Mininkou jsem byla ráno na veterině. Ty její zoubky nechtějí samy vypadnout. A tak se jim musí pomoct. Zatím jsme to odložili kvůli falešné březosti. Dostala sirup, aby se jí netvořilo mléko.

Díky odloženému zákroku jsem měla čas odběhnout do MUMu na focení masáží miminek. A zase příjemný zážitek... A dokonce i vánoční dárky jsem při tom nakoupila! Prostě jsem byla opět ve správný čas na správném místě :-).

17/365 Co mě dnes potěšilo:
- mám první vánoční dárky...

1 komentář: