21. února 2012

"Vezmeš si mě?"

Holky chodí na keramiku. V jejich skupině jsou 4 děti. Kája, Kiki, Maty a Nikolas. Už na první hodině jsem si všimla, že je Maty velice šikovný a vtipný chlapec. Miluje Harryho Pottera a má neuvěřitelné hlášky.

Ani nevím, jak přišla řeč na svatbu, ale vypadla z něj dnes kouzelná věta: "Kájo, vezmeš si mě? Jestli jo, tak já ti budu sloužit!" A pak dodal: "A mám už sto tisíc!" Pak se zamyslel a opravil sumu na Kč 400,--, ale rodiče mu prý z banky brzy vyberou stovku :-D. Bavila jsem se...

Pak pro něj přišla babička a platila kurzovné. Tak jsem jí řekla, že budeme asi příbuzné, že dnes Maty navrhl Káje sňatek a že jí bude sloužit. Babička se smála. Říkala, že on je takový "úslužný", ale prý mu nic neříká úklid. Tak to jsem se smála zase já a představila jsem si doma ten jejich společný "bordel" :-D.

Pusa se jim celou hodinu nezastavila. Bavili nás. Vzájemně si pomáhali. Maty udělal Káje mašli pro zajíce :-). Kája zářila a když odešel, tak pronesla, že je hrozně ukecanej a chytrej... Hmmm, to že jí bude imponovat inteligence, to jsem nečekala :-D.

3 komentáře: