22. ledna 2012

Workshop na zámku...

Brzy ráno jsem opustila byt a vyrazila do Loučně, kde probíhal SVATEBNÍ WORKSHOP pod vedením Zuzany Scharf a Štěpána Mikudy.

Právě to jsem potřebovala. Už když na mě někdy v prosinci vyběhla na FB pozvánka, věděla jsem, že to je to, co chci. Probrala jsem s rodinou, že si přeji k narozeninám jeden den na zámku :-).

Moc děkuji Zuzaně a Štěpánovi za celý dnešní den. Workshop ve mně zanechal pocit, že nejsem tak neschopná a plno věcí jsem se i naučila a pochopila (hlavně ty technické záležitosti, co se nastavení foťáku týče).

88/365 Co mě dnes potěšilo:
- celý dnešní den...
- že nejsem tak neschopná...
- a že vím, jaký objektiv potřebuji :-)

Foto dodám.

4 komentáře:

  1. Tak to je fajn, Loučeň je kousek od nás a je tam moc hezky, vždycky mě jenom pobaví, jak lidé, kteří to neznají, Loučeň skloňují, ale to není výtka, jen poznámka. Přeju hezký den.

    OdpovědětVymazat
  2. Blani a jak je to správně? :-). To je jak ZLIV. Kdo ji zná, ví, že to je ve Zlivi a kdo ne, tak říká ve Zlivu :-D.

    G.

    OdpovědětVymazat
  3. My říkáme, že jedeme na Loučeň, ale ve finále je to jedno, protože je tam fakt krásně. Máme to přes les, krásný třeba v létě na kole a mají tam výbornou zmrzku :-))

    OdpovědětVymazat
  4. My tam byli v létě s Míšou a Sofinkou...užili si ty labyrinty...i tu zmrzku...http://aranelka12.blogspot.com/2011/07/zamek-loucen.html vřele doporučuji na výlet s holkama, bude se jim tam moc líbit.
    A co se týká kurzu, vždyť víš...máme doma radost i za tebe...zejména když víme, že nás budeš v únoru fotit :oD

    OdpovědětVymazat