9. ledna 2012

"Rozdováděný leden..."

Dostala jsem od Aranelky dárek k narozeninám. Trochu předčasně, ale mělo to svůj důvod. 9.1. bylo totiž BAROVÁNÍ!!! Nejprve jsem se vyděsila, že nemůžu, že v kalendáři něco mám, ale naštěstí vše klaplo, jak mělo.

Aranelka říkala, že to potřebuji, jak prase drbání a měla pravdu :-).

Foťák jsem nechala doma. A dobře jsem udělala. Ne proto, že bych nechtěla zachytit ty úžasné umělce, ale proto, že jsem si to mohla pořádně vychutnat. Vnořit se do toho a nechat se unášet... Jooo, to vám byl balzám... Na všechno :-).

Ne jednou jsem se dojmula při písních Františka Segrada a když se přidal i můj oblíbený Ondra Ruml ♥♥♥...


♥♥♥


A úžasná Věra Nerušilová v kombinaci s Ondrou, Radka Pavlovčinová, Michal Skořepa...

A Eddie Stoilow - Goodbye (dle Aranelky je podobný mému manželovi :-), tak jsem se s ním musela vyfotit!!!)


Byl to prostě zážitek a já ještě jednou děkuji za tento dárek...

PS: Foto bude, Aranelka fotila jak divá a já pózovala :-D. Poslední dobou stojím častěji před objektivem než za ním :-DDD. A není to špatné...

76/365 Co mě dnes potěšilo:
- BAROVÁNÍ :-)

2 komentáře:

  1. K dnešnímu příspěvku mě primárně nalákal název: Rozdováděný jelen:-) Čekala jsem čtvernožce v pražských ulicích:-) a teprve při bližším průzkumu mi došlo, že už jsem asi slepá a že jde o Rozdováděný leden:-) I tak hezké čtení. A přeji celý leden úžasně rozdováděný:-)

    OdpovědětVymazat
  2. :oDDD...mě rozdováděla Jitka svým komentem ...jám mám totiž kolegu Jelínka :oDDD, rozdováděný ale momentálně není, je po operaci akutního slepáku. No Bar je Gábi nabíječka, to nutně počebujeme :o)

    OdpovědětVymazat