11. června 2011

Ten svět je tak malý...

Lucy se nám dnes vdala... MUMka jedna naše :-). Holčičky šly za drůžičky. Jen co se ráno probudily, už prudily, kdy už půjdeme. Musela jsem jim odebrat šaty, neboť by nevydržely do půl dvanácté čisté.

Šatičky, střevíčky, voňavka, lesk na rty a lehounce fialové stíny... Dokonalé :-). Mohly jsme jít.

Já tam nešla dělat parádu, ale fotit. Tak je ve mně zase malá dušička, zda se budou fotky líbit...

Svět je malý... Připravuji si v obřadní síni foťák a koukám, že ten pán ve fialové košili mi je hodně povědomý :-). Říkám mu: "Odkud se známe?" Byla jsem si téměř jistá, že jsem ho někde vídala... Fialová košile se na mne zadívala a řekla: "My se neznáme!" Ufff, trošku trapas. Jeho přítelkyně, nevěsty svědkyně, vše pozorovala (dobře dělá, že si ho hlídá) a říká: "To my jsme až z jižních Čech!" A byla jsem doma :-D. Tak říkám: "Jasně, ze Zlivi! Já říkala, že se známe :-D." Oba otevřeli ústa. Vybavilo se mi dokonce i jeho jméno.

A to už je druhý člověk, kterého máme s Lucy společného. Kdo by to byl řekl. Holka z Hlinska se vdává v Počernicích a přijedou jí kamarádi ze Zlivi na svatbu :-D.

Lucy, ještě někoho máš v záloze??? :-)

6 komentářů:

  1. myslím že fotky se líbily, ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Mám dojem, že malou dušičku mít nemusíš. Fotky jako vždy povedené. A ty tvoje princezny,ty jsou jako z reklamy, neměla bys jim sehnat nějakou práci ??? Lehce by vás živily, na focení jsou trénované odmala, to by šlo jak po másle....

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky se povedly, takže žádný strach nemusel být ;) a jak už jsem psala na FB máš krásný princezničky v nádherných šatičkách....;)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky. Malé princezny jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  5. Veselá svatba, krásně nafocená...nějak se mě dotkla ta malá pozorovatelka..co jí napadá?

    OdpovědětVymazat