19. července 2012

Poděbrady...


Netušila jsem, že to je v Poděbradech tak krásné... ♥
Měla jsem tam dnes smluvenou schůzku s budoucí nevěstou, abych viděla, kde bude obřad a měla představu o jejich představě :-).

Holkám jsem řekla, že se pojede vlakem na výlet a když slyšely, že se přidá i Ráďa s dětma, měly radost ještě větší.

Přijeli jsme o něco dříve, dali si zmrzlinku a blbli u fontány. Míša zatím spokojeně spinkal a holky lovily z vody berušky. Dnešní den byl plný berušek a peříček :-).


Pak nás přivítala nadšená nevěsta a vylíčila nám, jak to vše bude probíhat, ukázala šaty, provedla nás až na zámek a dala nám takovou malou přednášku, kde co v Poděbradech je... Moc milá osoba a hlavně ty jejich neuvěřitelné nápady! Dostala jsem svatební oznámení, nad kterým jsem jen žasla :-). A celá svatba bude v tomto duchu... Už se na ni těším :-).

Celý den jsme zakončili společnou večeří u nás doma. Na oplátku dostaneme my zítra oběd a vyrazíme na dovču... Hlinsko, těš se! :-D










5 komentářů:

  1. Že by, Poděbrady ??? Taky tam máme pobočku. Výlet by to byl určo fajn...A vy jste si to koukám užili. to oznámení by mne zajímalo, viděla jsem jedno nedávno a vůbec se mi nelíbilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Až nafotím, vložím... Ale až po dovče :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gábi,Poděbrady mám moc ráda.Mám na ně milé vzpomínky.Užijte si dovču.

    OdpovědětVymazat
  4. tak já se taky těším na něco originálního:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Když vidím ty děti jak se ráchají ve fontáně, tak jim úplně závídím. Já v Poděbradech ještě nebyla, ale asi to napravím.
    Moc pěkné fotky...:)

    OdpovědětVymazat