7. července 2012

Nic nefunguje...

...jak má.

Znáte ten pocit zoufalství, kdy uložíte práci, máte radost, jak rychle to šlo a když ji chcete vytisknout, ona nikde? Znáte ten pocit, že děláte věci, jako vždycky a najednou to nefunguje? Najednou nevíte, co udělat a hlavně jak to vrátit zpátky, jak to bylo? A tak si přejete, aby člověk, který tomu rozumí, byl doma a mohl vás zachránit a on je na dovolené mimo republiku? Znáte ten pocit, když se snažíte nastartovat mozek a on nespíná?

Kdo zná, tak ví, že se mu chce pak brečet. Když ne brečet, tak křičet nebo do něčeho kopnout... Pak se vydýcháte, zklidníte mysl a začnete přemýšlet. Vracíte se krok za krokem a alespoň pochopíte, proč to nejde a že s tím nic neuděláte... A tak znovu. Proč si nezadat opět čtvrtletní DPH!

A když už je zadané a vy ho chcete vytisknout, tak dojde barva v tiskárně! Proč ne! :-D Ale i ta barva se dá doplnit... Teď jen počkat, až se vrátí odborník s důležitým číslem a můžeme dodělat i taťku... Ale kdy to bude?

Ufff.

A tak jsem ujela domů. Do ticha. A půjdu spát...






4 komentáře:

  1. Neznám,ale nezávidím.Přeju,aby bylo UŽ hotovo a bez komplikací.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak musím poopravit včerejší koment :-(.Dnes se mi vůbec,ale vůbec nic nedaří,všechno mi padá z rukou.Bábovka co jsem pekla na Barunčin tábor nevypadá jako bábovka...
    Jak je dneska Gabi?

    OdpovědětVymazat
  3. stane se, já měla takových 14 dní, ale už je to pryč, tak ať i u tebe je lepší zítřek :) Zuzka

    OdpovědětVymazat