15. července 2012

K+K





 Kája měla včera svátek. Kiki ho má 10 dní po ní, a tak to každý rok slavíme společně... Včera si holky přály, abychom šli společně s tatínkem na jídlo a do kina. A tak se šlo. Dnes byl na řadě zbytek rodiny. A když už se jelo směr Písnice, stavily jsme se i za prababičkou Danuškou. Jsme ostudy, dlouho jsme tam nebyly...

V Písnici jsme si zase naplnily bříška. Holky se nám nějak rozjedly. O tom, že za těch 14 dní u moře vyrostly, ani nemusím psát. Jsou teď takové jiné. Nemůžu se na ně vynadívat. Baví mě jen tak sedět a pozorovat je. Kristýnka začala říkat "R" a mě to přijde úsměvné. Úžasně drnčí a klade na to velký důraz :-D. A z Káji se stává mazlík... Užívám si je :-). 




1 komentář:

  1. Taky nám to tu povyrostlo. Káčka jsou šikovné holčičky. Moc vesele to tu vypadá a letně..prima písmo!! :), kdybys chtěla, aby písmenka nepřesahovala okraje..možná víš :)..stačí si pohrát s upravením šířek blogu, stejně tak se můžeš zbavit ptáčků z vodoznaku tím, že si vybereš jakýkoliv obrázek pozadí z nabídky bloggeru. Hezky užívejte!!

    OdpovědětVymazat