17. dubna 2011

Počernické kuře...

Od roku 2007 si nenecháme každý rok ujít Počernické kuře. Akce, která nejen děti baví, ale i pomáhá. Letos tomu nebylo jinak...









A dokonce jsme zašly na letošní první kopečkovou zmrzlinu! To bylo radosti! :-)


A k večeru jsme zajely ještě za tatínkem do práce. Viděly se s babičkou a okoukly zvířátka.

Ještě ani nemáme pejska, ale už máme vybraný obojek, vodítko a misku :-). Také plno návrhů jmen... Kája sází jedno jméno za druhým. Favorité jsou: Annie, Funny, Minie, Fifinka a Růženka :-). Je tak hodná, že každé jméno dá nejprve vyslovit Kristýnce, aby s ním neměla problém :-D.

Ano, rozhodli jsme se, že je čas, mít pejska. Bude to malý Pražský krysařík. Čubinka. Filmová hvězda, která až ji Luci vycvičí a ona odtočí kus seriálu, tak nám bude předána... A těšíme se. Všichni. Jen to ještě nějakou dobu potrvá.

5 komentářů:

  1. Krásná akce, zmrzlinu už máme za sebou a pejska jenom schvaluju, však víš...

    OdpovědětVymazat
  2. Super akce a krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky jste si to užili, zdá se. Pejsek je fajn, taky jsme doma mívali, ač vždy to byl nějaký voříšek a já tedy koukám po těch trošku větších než máte vybráno, takže ho musím oželet.Bernský salašnický, kolie či vlkodav do bytu, to by asi nešlo:-).

    OdpovědětVymazat
  4. To my měli doma Německou dogu :-). Takže o velikosti to asi není... Ale teď potřebuji takového spíka, kterého budou schopny vyvenčit i holky, až jednou přijdou ze školy... Já musím mít prostě vždy něco extra :-D. Buď maxi nebo mini...

    OdpovědětVymazat