12. dubna 2011

Basíci...

Když se Kristýnky někdo zeptá na to, jak se jmenuje, řekne mu, že je Kiki a má doma Basinka a Chillinka. A tito dva naši domácí mazlíčci oslavili 1.4. první narozeniny. V přepočtu na jejich věk to jsou pořádní dospělí kluci. Pózovat mi chce vždy jen Basík. Tak Chillíka máte jen jako rozmazaný kus čehosi šedivého.




Je s nima sranda, holky si je tahají ven. Chillík se drží zásadně na sedačce. Od mala je takový neprůbojný a co kdyby se v bytě ztratil?! Basínek, ten jak může, tak seskakuje a jde se projít (rád tráví čas v sedačce - vylejzá jen na mé zavolání). Naštěstí tyto dva myšáky kabely nezajímají. Ujížděl na nich jen náš první potkan Basilej. Proč o tom píši - včera mi psala teta Katka, že díky jejich Rockymu dostala ránu el. :-(. Ráno mě vyděsilo, když mi psala z nemocnice... Ale naštěstí už je doma! Tak se mi ulevilo. Ale ona jistě napíše sama svou story, jak je ve velké německé říši blaze :-(. Už se těším, až celá jejich rodinka přijede k nám. Kája nemluví měsíc o ničem jiném, než jak s Neny oslaví dodatečně své narozeniny :-).

Dnes jsem byla na poště vložit hotovost na MUMí účet. Zarazil mne dotaz pani za přepážkou, zda nejsem "politicky agilní osoba". Nebo tak nějak to znělo :-D. Jsem se ptala, co to znamená. Říkala, že sama přesně neví, ale ptát se musí :-D. Tak jsem jí ubezpečila, že nejsem... JJ, úplatky, úplatky, úplatky... Ale kdybych je chtěla dávat, tak je poštou asi neposílám!!! Kór když jsem musela dát občanku :-D. To jen tak pro pobavení...

3 komentáře: