26. dubna 2011

Jak to nazvat?








Takový normální den. Ráno jsem odvezla děti do školky, rozvezla letáky, připravila písničky na dětskou akci... Zajela pro děti... Vzala si Emičku... Šly jsme se projít... Pak přišla Ráďa s Eliškou... Děti si hezky hrály, veselá nálada... A jak když švihneš kouzelným proutkem... Kiki začala brečet, že chce nosit, že jí je zima a bolej jí nožičky :-(. A bylo to! 38,5!

Tak se necháme překvapit, co z toho bude...

25. dubna 2011

Velikonoční pondělí

Byli u nás koledníci. Kája odmítla jít dolů úplně. Kiki šla statečně, nicméně se vyšupat také nenechala... A tak maminka držela a následně rozdala koledníkům pomlázku.

I tatínek nás ráno vyšupal. Hodlal nás celé dopoledne "řídit" pomlázkou. Prý aby se nám lépe uklízelo! Nesetkal se s pochopením a musel se také do úklidu zapojit :-).

24. dubna 2011

Už umím "řídit" koně :-D









I Kája dnes poprvé "řídila" koně. Šmudla je ideální velikost pro naši jezdkyni. Konečně se dočkala. Jen na ní bylo vidět to soustředění. Hrdá matka jsem...

Neteř


Dnes mě poprvé odpojil tchán z vodítka :-). Řídila jsem Oukyenu. Poslouchala. Hodná holka.


Se sestřenicí Terkou (Kutalky se nezapřou).

23. dubna 2011

Bílá sobota

Jaro, kam se podíváš...




Miminka zakrslých králíčků. Jsou volná, tak kdyby měl někdo zájem... Narozená 31.3.2011. Maminka krémová, tatínek "neznámý". Tedy jsou 3 varianty, kdo je otec :-).






Otec č. 1?

Cipísek otcem jistě nebude :-)


Maminka (ta je vždy jistá) :-)

Otec č. 2?

Otec č. 3?